ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ


Στα βιβλιοπωλεία 25 Οκτωβρίου 2010

Ο Χρήστος Χρυσόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 1968. Το βιβλίο του  "Η λονδρέζικη  μέρα της Λώρας Τζάκσον" τιμήθηκε με το βραβείο  Αφηγηματικού Πεζού Λόγου της Ακαδημίας Αθηνών.


















Το ιστολόγιο, η ηλεκτρονική έκδοση με πρόσθετο υλικό (ebook) και το photoblog επιδιώκεται να αποτελέσουν ψηφιακά συμπληρώματα του έργου περιλαμβάνοντας υλικό το οποίο δεν συμπεριλήφθηκε στο τελικό κείμενο, πληροφορίες που σχετίζονται με τα υπό πραγμάτευση ζητήματα, καθώς επίσης και υποδείξεις για γεγονότα, πρόσωπα και ιδέες (ακόμα και απολύτως επίκαιρα) που θα μπορούσαν να δώσουν αφορμές για μια διαφορετική ανάγνωση. Το περιεχόμενο θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
.














Προμηθευτείτε την ηλεκτρονική έκδοση - ebook (εμπλουτισμένο με πρόσθετο υλικό) και διαβάστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου από την ιστοσελίδα των εκδόσεων Καστανιώτη (link) και στην έκδοση iBooks για iPad/Pod/Phone (link)

Η ηλεκτρονική έκδοση του Βομβιστή του Παρθενώνα εμπλουτίζεται με εννέα προσαρτήματα γραμμένα ειδικά και μόνο για την ηλεκτρονική έκδοση και με παραπομπές στο διαδίκτυο. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου των Εκδόσεων Καστανιώτη (link)

Εγκαταστήστε το blog σε εφαρμογή Android (link






Επισκεφθείτε το photoblog. Η παρουσία του μνημείου στην καθημερινότητά μας ανανεώνεται σε τακτά διαστήματα και όποτε το απαιτεί η επικαιρότητα (link)

.



Christos Chrissopoulos's Facebook profile BLOG BLOG
Creative Commons License